KİLİS / MERKEZ - İNÖNÜ İLKOKULU

İNÖNÜ İLKOKULU

Çaylak Mah. Şıhahmet Cad. No32 Merkez/KİLİS
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmet alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir ilkokul olmaktır.
Misyon
Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyerek; evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunan, okulumuz öğrenci-veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda nitelikli ve kaliteli eğitim veren, bilimsel -sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkartıldığı, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kurum kültürünü özümsemiş bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
13.00 17.35
Kalorifer(dogalgaz)